Kaydol Giriş

2020 Mayıs Ayının En İyi Metin2 Pvp Serverleri

Mayıs ayına damga vuran metin2 pvp serverleri listeledik. Bildiğiniz üzere korona olduğundan dolayı herkes evdeydi. Dolayısıyla evde sıkılan birçok insan bilgisayar oyunlarında vakit geçirmek istedi. Tabii ki bu sürecin kısa süreceğini düşünen oyuncular uzun emek isteyen mmorpglerden uzak durup bu mmorpg oyunlarının pvp serverler olan kısmına yöneldi. Metin2Pvp.org olarak her ayın son haftası o aya gerek online sayısıyla, gerek yapmış oldukları yeniliklerle, gerekse kırmış oldukları rekor değerler ile bir liste oluşturacağız ve bu listeyi sizlerle paylaşacağız. 

Mayıs Ayının En İyi Metin2 Pvp Serverleri

1)- Livamt2

Liva mt2 mayıs ayının ilk haftası açıldı, daha mayıs ayı bitmeden Türkiye'nin en iyi pvp serveri oldu. Popüler saatlerde yani birçok insanın bilgisayarda oyun oynayarak geçirdikleri vakitlerde anlık 60.000 Online sayısını gören Livamt2 mayıs ayının en iyi serveri olarak seçildi. Livamt2 server tanıtımı için bağlantıya tıklayınız.

https://metin2pvp.org/livamt2/

2)- Olivamt2

2020 senesinin ilk ayında açılan olivamt2 mayıs ayında livamt2'den sonra eski olmasına rağmen oyunu bırakmayan oyuncularıyla eski olmasına rağmen kendi online rekorunu kırdı. Olivamt2 livamt2 gibi emek server olmakta ve 1. level başlangıca sahiptir. Olivamt2 tanıtımına ulaşmak için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

https://metin2pvp.org/olivamt2/

3)- Wsmt2

2020 yılına baktığımızda wslik serverler'in pek tercih edilmediği görülmektedir. Bunun sebebi olarak pvp oyuncularının eskiye özlem duyması olmaktadır. Eski metin2 tadına varmak isteyen insanlar emek serverlere yöneldi. Az önce sıralamış olduğumuz Livamt2 ve Olivamt2 emek serverlerin bir örneğidir. Listemizde de ilk 2de yer almaları tam olarak bu sebeptendir. Ancak her şeye rağmen wsmt2 serveri kendi kategorisinde mayıs ayını lider bitirmiştir. Wsmt2 tanıtımına ulaşmak için tıklayınız:

https://metin2pvp.org/wsmt2/

Mayıs Ayının En İyi Metin2 Pvp Serverleri

Mayıs ayında listelediğimiz en iyi 3 server arasında bir tercih yapıp oyuna başlamak isterseniz ve ilk defa metin2 pvp server oynamak üzereyseniz metin2 pvp serverlere bağlanmak için yapılması gereken adımlara buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Metin2Pvp.org Ailesi Keyifli Oyunlar Diler..